Copii Lui Viorica De La Clejani

E un copil mai rebel a spus Viorica de la Clejani potrivit sursei citate. Un membru Golden Gang sare în apărarea lui Alex Velea după acuzațiile aruncate în aer de Fulgy.


Averea Fabuloasă A Clejanilor Pe Ce Sume Vin Lăutarii Să Vă Cante Evenimentul Zilei

Perechea are împreună doi copii o fiică și un fiu Margherita 28 de ani și Fulgy 23 de ani.

Copii lui viorica de la clejani. Mai mult artista are un mesaj clar pentru cei care se amestecă în treburile familiei sale. Viorica de la Clejani criză de nervi în direct. Alina e curată De asemenea tânăra a comentat şi dezvăluirile lansate de Viorica de la Clejani acuzată chiar de fiul ei că se droghează care a susţinut că le controla pe domnişoarele din jurul fiului său pentru a descoperi dacă acestea aveau droguri în poşete.

În urma scandalului monstruos cu Fulgy Ioniță și Viorica de la Clejani au luat o decizie categorică. Ioniță de la Clejani a oferit primele declarații despre divorțul de Viorica la două săptămâni de la apariția zvonurilor. L-a reclamat chiar tatal sau Ionita de la Clejani dupa ce tanarul l-a amenintat pe el dar si pe alte vedete precum Alex Velea sau Antonia intr-un live pe YouTube.

Viorica de la Clejani își apără fiul. F ulgy fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă. Minimalizând incidentele în care a fost implicat fiul ei Viorica de la Clejani spune că îl susține pe acesta până la capăt.

Viorica a clacat în direct într-o emisiune TV în timp ce vorbea despre fiul său Fulgy și despre mesajele pe care le-a primit în ultimele zile de la fani. Artiștii Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o perioadă dificilă. Nu am știut să le explicăm cum este la București.

Viorica de la Clejani spune că și-a făcut datoria față de copilul ei și spune că în momentul în care va întâlni o fată de care să se îndrăgostească Fulgy își va reveni. Cu doar câteva zile în urmă fiul lor a fost externat de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia din București. Totul s-a petrecut în timp ce Fulgy și Viorica de la Clejani se aflau pe stradă.

Artistul a negat tot și susține că așa zisele tensiuni au apărut pe fondul problemelor apărute în ultima perioadă. Dar sunt mama lui știu ce am crescut la ușa casei. Ei bine băiatul lui Ioniță de la Clejani nu a avut o atitudine nerespectuoasă doar față de vedetele precizate ci și față de mama lui căreia i-a adresat cuvinte urâte chiar în public.

Acesta a fost ulterior internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Ce spune cântărețul despre zvourile apărute. Tensiune maximă în familia Clejanilor.

Fulgy şi Viorica de la Clejani Eu cu ei nr. El și soția lui au fost invitați prin diferite emisiuni pentru a promova noua piesă lansată în colaborare cu artistul Connect-R așa că nu au scăpat de întrebările inconfortabile cu privire la scandalul momentului. În plus ea a spus că este alături de copilul ei și că ar vrea să îl vadă la casa lui însurat.

Pe lângă faptul că nu au de gând să mai ofere informații despre familia lor cei doi artiști vor cânta toată vara și se vor axa pe cariera profesională. Părinţii lui Fulgy întotdeauna am avut o relaţie. Fulgy internat la o clinică de dezintoxicare în Spania.

Mi-am oprit cariera Ioniță nu este singurul ce nu s-a mai putut abține. Am o săptămână-două de când nu dorm. Cei doi părinți au fost invitați în emisiunea lui Cristi Brancu unde au făcut dezvăluiri neașteptate.

Fiul Vioricai de la Clejani cunoscut drept Fulgy a fost luat de acasa de un echipaj de Politie duminica seara 6 iunie. Acum acesta a fost surprins în timp ce se comporta total nerespectuos cu mama lui. Viorica de la Clejani a dezvăluit recent cât de mult o afectează că la un an după ce Margherita a provocat un accident rutier fiind sub influenţa drogurilor acum a venit rândul lui Fulgy să fie depistat drogat de oamenii legii situaţie care este folosită de unele persoane pentru a ironiza situaţia celebrei familii de lăutari din.

Fulgy e puiul meu indiferent de. A greșit se duce la pușcărie. Familia Clejanilor a devenit în ultima vreme una din cele mai controversate din showbiz-ul românesc iar după ce multe scandaluri legate de copiii lor s-au stins iată că altul care îi are în prim-plan pe părinți a zguduit pe toată lumea.

Ioniță și Viorica de la Clejani par depășiți de situație și nu înțeleg ce se întâmplă cu fiul lor Fulgy care a intrat în conflict în ultimele zile cu mai multe persoane. Cântăreața spune că rămâne alături Fulgy și că îl va apăra. Ioniță de la Clejani declarații despre divorț.


Viorica De La Clejani Mărturie Neașteptată Despre Fiica Ei Ce Susține Acum Despre Margherita


Adevăratul Nume Al Băiatului Clejanilor Cum Il Cheamă De Fapt Pe Fulgy Libertatea


Reacția Lui Ioniță De La Clejani După Ce Fiul Său Fulgy A Fost Prins Drogat La Volan E Major Libertatea


Viorica și Ioniță De La Clejani Au Spus Adevărul Despre Fulgy Ce S A Intamplat Cu Fiul


Cum A Reacționat Ramona Manole Fiica Renegată A Lui Ioniță De La Clejani După Ce Viorica


Viorica De La Clejani Inșelată De Soțul Ei Răspunsul Fabulos Oferit De Ioniță De La


Viorica Si Ionita Din Clejani Facebook


Fiica Lui Ioniță De La Clejani Mesaj Dur Pentru Tatăl Ei Este Fără Inimă M Ar Fi Lăsat Să Mor Youtube


Viorica De La Clejani Inca O Interventie Estetica Artista Este De Nerecunoscut Iar Fanii Au Luat Foc Erai Frumoasa Rau Naturala


Exclusiv Ce S A Intamplat Cu Femeile Bătute De Margherita De La Clejani Viorica și Ioniță Au Intervenit Urgent Impact


Viorica De La Clejani Declarații șocante Despre Margherita Ce A Ajuns Să Facă Fără Iubit Impact


Cum Arată Acum Fulgy De La Clejani Mezinul Familiei Este De Nerecunoscut


Totul Despre Viorica și Ioniță De La Clejani Varstă Avere Familie și Tarif La Nuntă Spynews Ro


Viorica De La Clejani Sfasiată De Durere Dumnezeu Să Te Odihnească In Pace Evenimentul Zilei


Viorica De La Clejani Distrusă De Durere Ce A Declarat Despre Arestarea Fiului Fulgy In Thailanda Exclusiv Impact


Viorica De La Clejani Declaratie Uluitoare Mai Fac Un Copil Ziarul National


Fulgy Planuri Mari De Viitor Cu Ce Se Ocupă In Prezent Băiatul Vioricăi De La Clejani Vreau Să Fiu Un Bărbat Responsabil Spectacola Ro


Viorica De La Clejani A Recunoscut Că Margherita Era Aeriană Indiferent Ce Ar Face


Pro Tv Copiii Clejanilor Probleme Cu Legea Cum Ii Apără Ioniță și Viorica De La Clejani